Active Cities | soluții de mobilitate, regenerare urbană și eficiență energetică

Despre noi

0
Experți Permanenți
+ 0
Ani de Experiență
0
Experți Asociați

AFLĂ MAI MULT

Cu ce ne ocupăm ?

Cu o experiență de peste 10 ani și un parcurs de succes alături de o echipă de profesioniști formată din 30 de experți permanenți și 26 de experți asociați, Urban Scope se situează în topul furnizorilor de dezvoltări de proiecte în domenii-cheie în România precum:

Partener de încredere

Urban Scope dezvoltă concepte, proiectează și implementează soluții de mobilitate și regenerare urbană perfect adaptate clienților, fiind un partener de încredere al mediului de afaceri și al administrației publice în dezvoltarea de proiecte durabile, apreciate de beneficiari și de comunitățile în care se realizează.

Proiectele dezvoltate includ:

Cum lucrăm ?

Principalul furnizor din România
Read More
În România, Urban Scope se identifică ca principalul furnizor de servicii de consultantă integrate ce înglobează consultanța - soluțiile tehnice – proiectarea - finanțarea și managementul de proiect cu o viziune și o abordare proactivă
Soluții și tehnologie modernă
Read More
Soluțiile propuse de Urban Scope aduc plus valoare tocmai prin intermediul tehnologiilor utilizate în faza de proiectare, performanță în implementare, mentenanță și rezultatele pe termen lung ce se materializează în beneficii reale atât pentru partenerii noștri, cât și pentru comunitățile din Romania.
Angajament și dedicare
Read More
La Urban Scope, dezvoltarea se bazează mai presus de toate pe o viziune de ansamblu, analizată pe termen mediu și lung și de a cărei implementare este responsabilă o echipă formată din specialiști cu pregătire și experiență dovedită.
Partener de încredere
Read More
În vederea atingerii obiectivelor, Urban Scope, în calitate de partener de încredere al municipalităților în procesul de planificare strategică, trasează din start principalele direcții de dezvoltare și propune o listă de proiecte fezabile ce conduc la dezvoltarea economică și socială pe termen mediu și lung.
Dezvoltare durabilă
Read More
Prin proiectele de dezvoltare durabilă se urmărește propunerea de soluții care să aibă un impact major în asigurarea unui mediu urban curat și de o calitate superioară.
Previous
Next

Colaborarea cu Urban Scope presupune o implicare activă pe toată durata proiectului.

Ce implică un proiect ?

evaluarea capacității administrative a beneficiarului

grupuri de lucru multidisciplinare pentru definirea priorităților

implicarea directă a societății civile în trasarea direcțiilor de dezvoltare

conturarea ideilor de proiecte și identificarea celor mai bune soluții de finanțare

elaborarea documentației tehnice necesare în vederea dezvoltării proiectului

managementul și supervizarea detaliată a implementării

Turn Key Solution Provider

Această abordare de tipul “turn key solution provider” pe care compania o aplică în relația cu partenerii are drept scop livrarea rezultatelor scontate prin folosirea unor procese bine stabilite în demersul de a crea proiecte integrate, orientare în mod proactiv către rezultat.

În decursul celor 10 ani de activitate, Urban Scope a reuşit să dezvolte cu succes nenumărate proiecte complexe cu o abordare de tip integrat

De ce să ne alegi?

Experiența, profesionalismul și succesul companiei Urban Scope, este atribuită participării la implementarea de proiecte complexe de dezvoltare la nivel național și internațional, soluțiile noastre fiind testate și aplicate atât în Uniunea European, cât și în SUA și Asia.

Acestea ne-au adus recunoașterea oficială la nivel de industrie, atât în România, cât și internațional.

În cadrul evenimentului ‘‘Innovation & Excellence Awards 2022’’, Urban Scope a obţinut premiul ‘‘Smart City Consultancy Company of the Year 2022 - Europe”.

De asemenea, în cadrul evenimentului ‘‘Smart City Industry Awards 2022’’, Urban Scope a fost premiată şi la categoria '‘Smart Mobility’’ pentru meritele sale deosebite în cadrul industriei în care activează.

Pentru Urban Scope regenerarea urbană activa nu este doar un concept teoretic, ci transcende în lumea reală prin proiecte dezvoltate.

Pentru a lua parte la această mişcare de proporţii privind schimbarea şi pentru a crea o lume mai bună, urbanscope.ro este exact partenerul pe care îl cauţi!