Active Cities | soluții de mobilitate, regenerare urbană și eficiență energetică

Cultura organizațională

AFLĂ MAI MULT

Orașe Active

Urban Scope dezvoltă concepte, proiectează și implementează soluții de smart city, regenerare urbană, mobilitate urbană, eficiență energetică și finanțări nerambursabile perfect adaptate clienților care să conducă la creșterea calității vieții pe termen mediu și lung în comunitățile din România.

Soluțiile noastre aduc plus valoare prin intermediului tehnologiilor utilizate în faza de proiectare, performanță în implementare, mentenanță și rezultatele pe termen lung ce se materializează în beneficii reale atât pentru partenerii noștri, cât și pentru comunitățile urbane.

Împreună

Prin intermediul unei echipe multidisciplinare de tip cluster, cu viziune integratoare și o pregătire profesională ireproșabilă, Urban Scope a participat la implementarea de proiecte majore, soluțiile integratoare fiind aplicate atât în UE, cât și în SUA și ASIA.

Expertiza

Echipa Urban Scope a fost implicată, în proiecte, care au condus la atragerea de fonduri europene nerambursabile pentru administrațiile publice locale din România și mediul privat în valoare de peste 1,5 miliarde de euro.

Ca viziune pe termen lung, până în anul 2030, Urban Scope şi-a propus să atragă pentru partenerii săi finanţări a căror valoare să depăşească suma de 2 miliarde de euro.

ÎMPREUNĂ

Domenii de competență

Împreună am reușit să concretizăm 98% din proiectele pe care le-am propus clienților noștri cu o valoare totală de peste 1,5 miliarde de euro, situându-ne astfel pe o poziție de neegalat la nivel național.

Cu o experiență de peste 12 ani în management și atragerea de fonduri nerambursabile, o parte dintre aceștia sunt direct implicați în procesele de elaborare a liniilor directoare pentru programele operaționale existente și viitoare având un grad înalt de profesionalism în abordarea proiectelor.